Zapisz się na newsletter i odbierz

RABAT 50 zł

Odbierz rabat >

W ciągu 1,5 h otrzymasz kod rabatowy na 50 zł.


...a co tydzień będziemy Cię informować o nowościach, rabatach i promocjach tylko dla subskrybentów.


Do sklepu >

Opinie

Ergonauta.pl w serwisach z opiniami (0 negatywów :) )

Wybrane opinie

Ikona użytkownika

Anita

29 lipca 2015 | 21:07

Rewelacyjny sklep, bardzo miła obsługa i szybka dostawa. Polecam

Ikona użytkownika

ElaEla

14 sierpnia 2014 | 06:31

Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem, a opis na stronie na tyle wyczerpujący, że nie miałam wątpliwości czy kupuję to co potrzebuję. Polecam:)

Ikona użytkownika

Emi

21 września 2014 | 09:25

Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo szybko i sprawnie. Mama nadzieje, że przy ewentualnej reklamacji nie będzie żadnego problemu ;) Polecam

Ikona użytkownika

maria

30 czerwca 2014 | 10:11

Jak zwykle obsługa na najwyższym poziomie. Jestem stałą klientką i z wielka chęcią polecam ten sklep. Szybka wysyłka i elastyczne podejście do klienta.

Ikona użytkownika

evas

2 maja 2014 | 12:31

Po raz kolejny udane zakupy w tym sklepie. Szybka wysylka, towar zgodny z oczekiwaniami i gratis dla stalego klienta. Jeden z moich ulubionych sklepow.

Ikona użytkownika

travelmate5

15 maja 2014 | 20:32

Serdecznie polecam, błyskawiczna wysyłka (na czym bardzo mi zależało, towar świetny w dobrej cenie

Ikona użytkownika

am9

31 marca 2014 | 11:12

Przemiła obsługa! Miałam tysiąc pytań do fotela i na każde otrzymałam wyczerpującą odpowiedź. Realizacja zamówienia sprawna i szybka, jestem bardzo zadowolona z zakupów

Ikona użytkownika

RRD

17 września 2014 | 10:47

perfekcyjnie, lepiej się nie da.

Ikona użytkownika

Magdalena

29 stycznia 2014 | 19:46

Sklep godny polecenia.Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem znajdującym się na stronie sklepu.p>

Ikona użytkownika

annamaria

1 sierpnia 2013 | 11:08

Wszystko w najlepszym porządku. Szybka wysyłka, przyjemny sklep i bardzo przydatne produkty.

Ikona użytkownika

eva

30 maja 2013 | 21:35

Oferta sklepu spodobała mi się na tyle, że postanowiłam bez zastanowienia zrobić kolejne zakupy i tym razem także nie zawiodłam się. Jestem zadowolona i polecam

Ikona użytkownika

Andrzej

17 marca 2013 | 11:47

Szybko. Sprawnie. Kompetentnie. Czego można więcej oczekiwać? Paczka mogłaby być nieco mniejsza, ale rozumiem, że akurat nie było odpowiednich pudełek. A liczy się szybkość.

Ikona użytkownika

Sławek

16 listopada 2011 | 13:20

Bardzo wysoka jakość obsługi. Zakupy w tym sklepie polecam w 100 %.

Ikona użytkownika

Andrzej

12 października 2009 | 12:11

Fajne gadżety, jak dla mnie bardzo przydatne. Kupiłem akcesoria do laptopa i jestem bardzo zadowolony.Przyjemny sklep i przyjemne zakupy.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel